Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Yasuo

Taki KaWai<3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jaki teraz polecacie build? albo jaki jest grany bo teraz coraz czescie jwidze jakies buildy ze np. :Zamiast stattika to trinity albo i stattik i trinity i sam juz nie wiem jak sie skladac.

A drugie jeszcze takie pytanko bo tez widzialem niby ze niektorzy maxuja E zamiast Q ? oplacalne? Wiem ze na niektore picki na midzie oplaca sie E maxowac ale sie spytam o zdanie

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Stattik -> Trinity Force -> IE -> BT/Botrk -> Qss/banshe/omen/g.a, w każdym razie coś pod defa, bo musisz przeżyć.

Botrka wybierasz jak przeciwnicy mają dużo hp, BT w reszcie przypadków.

Q maxujesz jak nie możesz się bić i tylko farmisz z Q i huraganków, E jak chcesz się bić.

E też dobrze maxować grając przeciwko APkom, bo rushowanie armguarda nie da im aż tak dużo, masz też więcej mobilności, bo zmniejsza się cooldown i częściej możesz skakać na te same osoby, mi też lepiej się farmi z maxowanym E.

Opublikowano

@Eryk

A czemu bardziej E jak chce sie bic? Chyba wiecej dmg wyciagne maxujac Q?

A i teraz czemu sie oplaca trinity z stattikem skoro pasywka z trinity sie nie nalicza majac stattika?

Po zatym tak lw pod koniec?

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Bo z E zawsze trafisz, bo sporo bije na niskich levelach, bo E jest magic damagem, daje Ci więcej mobilności, łatwiej się wg mnie farmi i wychodzisz lepiej na trade'ach.

Czemu się nie "zalicza"? Trinity force daje Ci pasywkę z Sheena, z Phage'a + dodatkowe statystyki z Zeala (zeal nie jest unique czy coś, więc działa połączony ze stattikiem)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...